Tο ραδιόφωνο μας με την καλύτερη μουσική από τον Ελληνικό και διεθνή χώρο προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα ποιοτικής μουσικής, επιλεγμένο με μεράκι και αγάπη για τους καλούς φίλους του ραδιοφώνου και της μουσικής γενικότερα! Το πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από την ιστοσελίδα μας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, από κάθε γωνιά του πλανήτη να έχουν πρόσβαση σ'αυτό. Eίναι ένας μη κερδοσκοπικός σταθμός μουσικής αναζήτησης που εκπέμπει ζωντανά, με βασικά κριτήρια την ποιότητα, τον ποιητικό στίχο και την προσεγμένη ροή με στόχο την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μαγικού ατμοσφαιρικού ακουστικού περιβάλλοντος που θα αγκαλιάζει και θα ταξιδεύει τον ακροατή .

BEYONCE


Όπως ένας κορυφαίος αθλητής, ένας καλλιτέχνης είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κατακτήσει το στόχο του και έπειτα, αφού το έχει καταφέρει, πρέπει να ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα, πάντα ζητώντας να ερμηνεύει στον απόλυτο βαθμό, αγγίζοντας τα καλύτερα προσωπικά του όρια.
Η Beyonce το γνωρίζει αυτό. Είναι ευλογημένη με ένα ακούραστο πνεύμα που την ενισχύει. «Ό,τι δημιουργικό καταφέρνω, με κάνει να θέλω να δουλέψω σκληρότερα και με οδηγεί σε μια κατεύθυνση που ξαναπάρει.» εξηγεί. «Αν είναι εύκολο, τότε ο ενθουσιασμός δεν υπάρχει πια γιατί δεν μου αρέσει να βαριέμαι και να βολεύομαι όταν πρόκειται για την μουσική μου. Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου και όλους όσους είναι γύρω μου στο μεγαλύτερο βαθμό.

Αυτή η δημιουργικότητα την έφερε στο επίκεντρο το 2003 με το σόλο ντεμπούτο της Dangerously In Love, το οποίο κέρδισε τον απίστευτο αριθμό των πέντε Grammies, επιβεβαιώνοντας το υψηλό της κύρος σαν μια κορυφαία pop/R&B τραγουδίστρια, συνθέτρια και παραγωγό. Με hits οπός τα "Crazy In Love" και "Baby Boy," η Beyonce έκανε θραύση στις πωλήσεις δίσκων, ήταν το headline αμέτρητων sold-out περιοδειών παγκοσμίως, και παρουσίασε την ολοκληρωμένη καλλιτεχνική της έκταση, επαναπροσδιορίζοντας στην πορεία και τον εαυτό της. Πώς λοιπόν αγγίζεις τον καλύτερο σου εαυτό?
Η απάντηση της Beyonce' είναι το B'Day, στο οποίο η Beyonce Knowles και ο Mathew Knowles από την Music World Productions Inc. είναι οι παραγωγοί. Συμπίπτοντας με τα 25α γενέθλια της, το B'Day είναι μια γιορτή και ένα ορόσημο . Γεμάτο ψυχή και αγγίζοντας μουσικά το άψογο με τους δυνατούς ρυθμούς και τους ώριμους στίχους του, κομψό και απόλυτα σέξι, το B'Day είναι ο ήχος από ένα καλλιτέχνη που ανεβάζει τον πήχη.
Η Beyonce συνέγραψε και έκανε την έκανε την παραγωγή στα 11 τραγούδια του δίσκου, με την βοήθεια μια ομάδας που συμπεριλαμβάνει stars όπως οι Swizz Beatz, Rich Harrison, The Neptunes, Sean Garrett, Star Gate, Jay- Z, Solange Knowles, Angela Beyince, Makeeba και Rodney Jerkins.
Από το 2004 που ξεκίνησε την πρώτη σόλο περιοδεία της, η Beyonce έχει ακολουθήσει ξέφρενους ρυθμούς. Οι Destiny's Child μας είπαν αντίο με το Destiny Fulfilled, μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία και μια συλλογή από #1 hits .Την ίδια χρόνια η Beyonce και η μητέρα της, η στυλίστρια των Destiny Child's Tina Knowles, κυκλοφορήσαν μια συλλογή ρούχων, την House of Dereon, που πήρε το όνομα της από την γιαγιά της.
Η δημιουργική πολυπραγμοσύνη δεν σταμάτησε. Την επόμενη χρονιά η Beyonce ξεκίνησε γυρίσματα για τον ρόλο που η ίδια περιέγραψε ως τον ρόλο μιας ζωής: την "Deena Jones" σε μια πολύ-αναμενόμενη κινηματογραφική έκδοση του κλασικού musical του Broadway, Dream Girls. Τα εξουθενωτικά γυρίσματα για την ταινία ξεκίνησαν τον Απρίλιο 2006 και κράτησαν 4 μήνες. Η Beyonce που δεν είχε χαλαρώσει καθόλου τους ρυθμούς της από το Dangerously In Love, ήταν πιο έτοιμη να ξεκουραστεί. Ακόμα και αφού είχε ξοδέψει αρκετές ώρες δουλεύοντας πάνω σε στίχους και καινούργιες ιδέες, ανακάλυψε ότι αισθανόταν αναζωογονημένη και γεμάτη έμπνευση. Έτσι, μετά από δυο μέρες διακοπές, άφησε την ξαπλώστρα δίπλα από την πισίνα και προτίμησε το σκοτάδι του studio. Η συγκίνηση ήταν αναπάντεχη «Είπα στον υπεύθυνο δημόσιων σχέσεων μου αυτό είναι μυστικό. Μην το πεις στον μπαμπά μου, μην το πεις στη μαμά μου, σε κανέναν, ούτε και στην εταιρία.»
Δουλεύοντας με εκπληκτική ταχύτητα, η Beyonce συγκέντρωσε στην ομάδα της τους Swizz, Jerkins, Harrison, Sean Garrett, και τους μάζεψε όλους στο studio στην Νεα υορκη και τους έβαλε σε διαφορετικά δωμάτια. Μετά το παιχνίδι άρχισε και η Beyonce (που ήταν σε διαφορετικό δωμάτιο με τους στιχουργούς Angela Beyince, Makeeba και την μικρότερη αδελφή της Solange Knowles) να πηγαίνει από studiο σε studio. Ανάμεσα σε πολλές μουσικές, έκανε και μερικά σχόλια καλής θέλησης του τύπου «Οh , Rodney, έχει πολύ ζεστή εδώ μέσα», μετά πήγαινε στο άλλο δωμάτιο, στον Harrison και έλεγε με θαυμασμό, «Hey, ο Swizz ανάβει φωτιές εδώ μέσα, πρέπει να κάνεις το ίδιο!» Γελάει η Beyonce, «Δεν υπήρχε αρνητικός ανταγωνισμός, όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, έτσι δεν χρειάστηκε να ναυλώσω ιδιωτικά αεροπλάνα και να έχω να κάνω με υπερβολικές αντιδράσεις και βαριά προγράμματα. Η διαδικασία ήταν μαγική, ο καθένας ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος που ήταν στο studio, και που ήταν απλά δημιουργικός».
Δουλεύοντας με εξοντωτικούς ρυθμούς, η διαδικασία κράτησε 3 βδομάδες και παρέδωσε 25 τραγούδια, τα οποία έγιναν τα 11 του B'Day . «είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής» λέει με ειλικρίνεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Greek Music