Tο ραδιόφωνο μας με την καλύτερη μουσική από τον Ελληνικό και διεθνή χώρο προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα ποιοτικής μουσικής, επιλεγμένο με μεράκι και αγάπη για τους καλούς φίλους του ραδιοφώνου και της μουσικής γενικότερα! Το πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από την ιστοσελίδα μας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, από κάθε γωνιά του πλανήτη να έχουν πρόσβαση σ'αυτό. Eίναι ένας μη κερδοσκοπικός σταθμός μουσικής αναζήτησης που εκπέμπει ζωντανά, με βασικά κριτήρια την ποιότητα, τον ποιητικό στίχο και την προσεγμένη ροή με στόχο την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μαγικού ατμοσφαιρικού ακουστικού περιβάλλοντος που θα αγκαλιάζει και θα ταξιδεύει τον ακροατή .

SCORPIONS


Ένα πακέτο έκπληξη, ένα δώρο που πρέπει να ξετυλίξετε αμέσως: the Scorpions, η πιο επιτυχημένη μουσική εξαγωγή της Γερμανίας, είναι σε θέση να «τσιμπήσουν» για ακόμη μια φορά και σχεδιάζουν μια ολική επίθεση στους φαν της rock σε όλη την Υφήλιο με το νέο τους album Humanity – Hour I. Τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album Lonesome Crow, οι Scorpions πιστεύουν ότι έχουν αγγίξει ένα νέο επίπεδο δημιουργικότητας στη εντυπωσιακή τους καριέρα.

«Έχουμε καταφέρει σχεδόν τα πάντα που μια hard - rock μπάντα μπορεί μόνο να ονειρευτεί. Έχουμε παγκόσμια hits , έχουμε παίξει σε μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά festivals σε όλο τον κόσμο, έχουμε κατακτήσει και την Αμερική. Θα ήταν εύκολο για μας να πούμε ότι απλώς χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τους καρπούς της δουλειάς μας για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας», λέει ο τραγουδιστής Klaus Meine. Αυτό είναι εύκολο, αν δεν υπήρχε η φλόγα, την οποία αισθάνονται ακόμη να τους κατάτρωει όταν ετοιμάζουν καινούργια μουσικά projects, λένε οι Klaus Meine, Rudolf Schenker and Matthias Jabs, οι δημιουργικές δυνάμεις της μπάντας. Ακόμη και τώρα που έχουν γράψει ιστορία στη μουσική με hits όπως “Wind Of Change”, “Rock You Like A Hurricane” and “Send Me An Angel” - δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από μια νέα πρόκληση, από το να προσθέτεις ακόμη ένα λιθαράκι στην ιστορία της μπάντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Greek Music